ALUTECH ipari szekcionált
garázskapuk

A pontos árainkért érdeklődjenek a feltüntetett elérhetőségeinken,
vagy az alábbi telefonszámon: +36/20-381-0010!

Az Alutech ipari szekcionált kapuk biztonságos védelmet nyújtanak ipari és mezőgazdasági objektumok, raktárak és autómosók, autószalonok és tűzoltóság számára. Kapuink széles felhasználási körét a magas működési és esztétikai tulajdonságok garantálják.

gyorskapu

Az Alutech ipari szekcionált garázskapuk előnyei:

Széles méretek: a kapu szélessége max. 8000 mm, magassága max. 7000 mm Egyedi ügyféligények alapján az ipari szekcionált kapuk nagyobb méretben is készíthetők.

Sokféle konstrukciós változat: Minden ingatlanhoz, annak minden sajátosságával együtt, megtaláljuk az optimális megoldást, alacsony áthidalástól, nagy belmagasságtól, ferde tetőtől, stb. függetlenül.

Üzemeltetési biztonság: a kapu alapfelszerelése olyan mechanizmusokat foglal magában, amelyek védelmet nyújtanak becsípődéssel, a kapulap zuhanásával és vágási sérülésekkel szemben. A biztonsági mutatók megfelelnek az Európai Unió szabványainak.

Jó hőszigetelés: a kapuk 45 mm vastag szendvicspanelekből készülnek és a panelek között, ill. a kapu körül futó szigeteléssel vannak ellátva. A speciálisan állítható szögvas biztosítja a kapu szoros illeszkedését a nyíláshoz és kizárja a hőveszteséget.

Egyszerű irányítás: a kapulap súlyát egy rugós mechanizmus egyensúlyozza ki. Így az ajtók különösebb erőfeszítés nélkül nyithatók és zárhatók. Az erős automatikus rendszerek kényelmes és biztonságos irányítást biztosítanak.

Hosszú élettartam: az Alutech ipari kapuk minimális élettartama 25.000 ciklus és akár 100.000 ciklusra is növelhető.
Korrózióállóság: a kapu alapfelszerelése rozsdamentes acélból készült kapulap-elemekből, színes torziós rugókból és oldalbetétes szendvicspanelekből áll.

gyorskapu

Kiváló minőség

Az ipari kapuk paneleit speciális gyártósoron színezik, így hosszú évekig tartja színét.

gyorskapu

PUR-PA bevonat

A speciális poliuretán bevonat megvédi a kapulapot a repedésektől, karcolásoktól és a kifakulástól.

gyorskapu

Széles színválaszték

Több mint 10 árnyalat elérhető az ipari kapukhoz is, így könnyedén kereshetünk jól illeszkedőt az épületünkhöz.