Brushless
inverteres szettek

A pontos árainkért érdeklődjenek a feltüntetett elérhetőségeinken,
vagy az alábbi telefonszámon: +36/20-381-0010!

Egy forradalmi technológia, ami megváltoztatja a kapu-automatizálást

gyorskapu

Röviden a szénkefe mentes kapumotor technológiáról

Számos előnnyel rendelkeznek a kefe nélküli motorok. A “Brushless” csak annyit tesz: egy motor szénkefék nélkül, ami rendkívüli tulajdonságokkal bír. Az egyenáramú motorok fő hiba forrását a szénkefék elhasználódása adta. A brushless technológia ezt a hibát úgy zárja ki, hogy nem használ szénkeféket a DC motorokhoz.

Gyorsabb sebesség és rövidebb várakozási idő!
Az összes új HIGH SPEED motor gyorsan, erőteljesen és megbízhatóan nyitja a kapuit. Ezek 100% -kal gyorsabbak a hagyományos motorokhoz képest 230V AC vagy 24V DC technológiával.

Dinamikus gyorsulások és lassulások!
Az új 24V-os vagy 36V-os digitális vezérlőknek köszönhetően gyorssá és egyszerűvé vált a különböző típusú gyorsítások és lassulások beállítása a kapuin, nyitási és zárási fázisában. Mindig garantált a maximális elegancia és biztonság.

Digitális akadály detektálás!
A rendkívül erőteljes Native Encoder a digitális technológián lehetővé teszi a bármilyen típusú akadály felderítését maximális biztonsággal: a fordulatszámot, a motor nyomatékát, az érzékenységet és a reakcióidőt figyelembe véve lehetséges akadályok előfordulásában.

Teljes biztonság a kívánt poziciótól!
A maximális biztonság és a nagy sebességű teljesítmény fenntartása érdekében az új digitális vezérlő lehetővé teszi az ajtónyitás és -zárás beállítását attól a ponttól, ahonnan a lassulást el kívánja kezdeni, és meg kell határozni a lassulás sebességgét és a kívánt relatív érzékenységet is.

gyorskapu

Brushless nagysebességű digitális technológia az üzleti szektorhoz igazítva!

Az új nagysebességű vonallal, a digitális HIGH SPEED -el nagyon nagy sebességgel lehet kinyitni és bezárni a kaput, maximális eleganciával és több mint kétszeresére csökkentve a többi kapuautomatizálásra váró kezelő várakozási idejét.

Ideális megoldást kínálunk minden olyan telepítéshez, amely nagyon gyors manőverezési időt, intenzív használatot, maximális mozgás eleganciát és teljes biztonságot igényel a mozgás és az akadályok észlelése során