Garázskapu panelek

A pontos árainkért érdeklődjenek a feltüntetett elérhetőségeinken,
vagy az alábbi telefonszámon: +36/20-381-0010!

EcoTor Easy garázskapu panelek

EcoTor ipari kapu panelek

Fehér(RAL 9016), szélesbordás, faerezetes felület

EcoTor ipari kapu panelek

Fehér(RAL 9016), keskenybordás, faerezetes felület

EcoTor ipari kapu panelek

Fehér-alumínum(RAL 9006), mikrobordás, sima

EcoTor ipari kapu panelek

Aranytölgy, szélesbordás, faerezetes felület

EcoTor ipari kapu panelek

Dió, szélesbordás, faerezetes felület

EcoTor garázskapu panelek

EcoTor ipari kapu panelek

Fehér(RAL 9016), mintázat nélküli, sima felület

EcoTor ipari kapu panelek

Fehér(RAL 9016), szélesbordás, sima felület

EcoTor ipari kapu panelek

Antracit(RAL 7016), mintázat nélküli, sima felület

EcoTor ipari kapu panelek

Antracit(RAL 7016), szélesbordás, sima felület

EcoTor ipari kapu panelek

Aranytölgy, szélesbordás, sima felület

EcoTor ipari kapu panelek

Aranytölgy, mintázat nélküli, sima felület

EcoTor ipari kapu panelek

Dió, szélesbordás, sima felület

EcoTor ipari kapu panelek

Mahagóni, szélesbordás, sima felület

EcoTor garázskapu általános leírása

Új építésű családi házhoz, vagy meglévő modernizálásához válassza a legmagasabb szintű műszaki, biztonsági, kényelmi, esztétikai, és egyedi igényeket is kielégítő EcoTor garázskaput!

Az EcoTor garázskaput kiemelkedően kedvező ár/érték arány, tartósság, megbízhatóság, könnyű beépíthetőség és kezelhetőség, valamint magas minőség jellemzi.

A garázskapu jellemzően minden épület legnagyobb nyílászárója, mégis könnyen kezelhető. A szekcionált garázskapu nagy előnye, hogy függőlegesen mozog, így nem vesz el helyet a térből a garázskapu mögött és előtt, a garázsajtót a belső falsíkra szereljük és a teljes nyílás szélessége és magassága kihasználható.

Az EcoTor garázskapu aktív és passzív védelmét többek között az ugrókodós távirányító, a fotocellás védelem, a garázskapu motorok állítható nyomatékérzékenysége biztosítja, melyek további opcionális kiegészítőkkel bővíthetőek. Az EcoTor szekcionált garázskapu tervezésénél az esztétikus megjelenés mellett a maximális biztonság volt a legfőbb szempont.

A garázskapu görgőinek vasalatrendszerben történő elhelyezési módja megakadályozza, hogy a kapulap elszabaduljon a vezetősínből. A húzórugós-technológiával gyártott Ecotor garázskapu esetében a rugó a rugóban dupla rugós rendszer, míg torziósrugó-technológiával gyártott kapuinknál a rugótörés-biztosító védelemi rendszer nyújt biztonságot rugótörés esetére, amelyek megakadályozzák a kapu saját súlyából fakadó lezuhanását.

Az EcoTor garázskapu vasalatainak zárt vezetősínei megakadályozzák a kapu mozgószerkezeteinek kézzel történő véletlen érintését. A garázskapu bowdenjét minimum kétszeresen túlméretezzük annak elszakadásának megelőzése érdekében.

Automatizált garázskapu esetén nyomatékvédelemmel ellátott motorokat használunk, melyek a garázsajtó záródásakor a kapu alákerülő tárgyak esetében a nyomásérzékelés bekövetkeztekor megállnak és visszanyitnak. Az EcoTor garázskapuk biztonsága tovább fokozható infra érzékelő beépítésével, ez esetben a motor el sem indul, ha az infra érzékelő útjában akadály van.

A betörés elleni védelemről kézi mozgatású garázskapu esetében kézi zárral, motoros mozgatás esetén feltolás-gátlás elleni védelemmel ellátott automatikával gondoskodunk.

Az EcoTor  szekcionált garázskapuk hőszigetelése kiváló, így alacsony hő-átbocsátási tényezővel rendelkeznek, ez az érték a panelra vetítve 0.58 W/m2K, ami a beépített kapu teljes egészére nézve nem haladja meg az 1,2 W/m2K értéket. A kiváló értékeket, a víz- és légzárást többek között a falsík mentén körbefutó gumiprofil-tömítés és a kapu alján elhelyezett kétnyelves, kamrás gumitömítés garantálja.

A kapulapok egymáshoz képest zsanérokon fordulnak el, az akadálymentes gördülést állítható robosztus kivitelű zsanérok és csapágyazott görgők biztosítják. A görgők horganyzott acélprofilokban futnak, mely vezetősínek speciális szögvas profilra előszereltek és tartalmazzák a szereléshez szükséges furatokat is.

Az EcoTor lakossági garázskapu paneljeinek színválasztéka rendkívül széles skálán mozog a klasszikus színektől a legmodernekebbig, így nincs szükség kompromisszumokra. Cégünk garázskapu panelek tekintetében az egyik legnagyobb gyári alapszínválasztékkal rendelkezik a garázskapu piacon, melyet további 48 féle dekorfóliázási, illetve bármilyen selyemfényű RAL Classic színre való festés lehetősége egészít ki.

A gyári panelek, ügyféligény szerinti egyedi utólagos fóliázása borda nélküli, sima felületű panelek esetében lehetséges. Az egyedül álló utólagos fóliázási, illetve a RAL színfestési lehetőség biztosíthatja az épületen már korábbról meglévő nyílászárók színével való tökéletes harmónia lehetőségét.

Lakossági garázskapu paneljeink 40mm vastagságúak, a kétrétegű horganyzott acéllemez között speciális poliuretán hab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről. Az úgynevezett szendvicspanelek a megfelelő hőszigetelés érdekében egymáshoz tökéletesen illeszkednek, a lamellák közötti légzárást különleges anyagú szivacs biztosítja, míg paneljeink ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátottak.

Az EcoTor garázskapu paneljeniek hőszigetelési képessége kiváló, mint egy átlagos 38 cm-es tégláé, emellett a duplafalú panelszerkezet jól hangszigetel és masszívan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek is.

Az EcoTor garázskapu-panelek felülete lehet sima, vagy faerezetes, mintázata széles, vagy keskenybordás, mintázat nélküli sima, vagy kazettás.

A garázskapu panelekbe különböző ablakfajták helyezhetőek el, például modern inox, akár kör és négyzet formában is, továbbá kialakítható szellőzőrács, és kisállat közlekedő is kedvencei számára.

Cégünk rendkívül széles lakossági vasalatrendszer választékkal rendelkezik, így elmondható, hogy legyen szó bármilyen speciális telepítési helyszínről az általunk kínált EcoTor szekcionált lakossági garázskapu a megoldás az ön számára. Az EcoTor garázskapu vasalatrendszere a beszerezhető legvastagabb anyagvastagsággal készül, ami 1,5mm vastagságot jelent, így az EcoTor garázskapuk vasalatrendszere rendkívül stabil és időtálló.

Az EcoTor garázskapuk egyenletes és könnyű működése a kapukhoz használt torziós rugóknak, illetve a tovább fejlesztett húzórugós technológiának köszönhető. A rugók számítógépes programmal, minden egyes kapuhoz egyedileg méretezettek, felületkezeltek és hosszú élettartamúak.

A garázskapu komfortos működtetése tovább fokozható automatizálással, ez esetben az általunk kínált kiváló minőségű és kedvező áru húzómotorok segítségével távirányítóval működtetheti kapuját.

Az EcoTor garázskapukat rendelheti integrált személybejáró kisajtóval is, mely praktikus többek között gyakori személy, vagy kerékpár átjárás esetén is, és rendelhető normál és alacsony küszöbbel is.

Kapugyártó üzemünk a modern gyártástechnológiájának köszönhetően sürgős esetben, -műszaki tartalomtól függően- akár 48h alatt legyártja az ön egyedi EcoTor garázskapuját.