Iparikapu panelek

A pontos árainkért érdeklődjenek a feltüntetett elérhetőségeinken,
vagy az alábbi telefonszámon: +36/20-381-0010!

EcoTor ipari kapu panelek

EcoTor ipari kapu ablakozásokkal + kisajtóval

EcoTor ipari kapu panelek

EcoTor ipari kapu panoráma üvegezéssel + kisajtóval

EcoTor ipari kapu panelek

EcoTor ipari kapu panelek

Fehér(RAL 9002), keskenybordás, stukkós felület

EcoTor ipari kapu panelek

Ezüst(RAL 9006), keskenybordás, stukkós felület

EcoTor ipari kapu panelek

Fehér-alumínum(RAL 9006), mikrobordás, sima

EcoTor ipari kapu általános leírása

Új építésű modern gyártó- és raktárcsarnokhoz, vagy meglévő modernizálásához válassza a legmagasabb szintű műszaki, biztonsági, kényelmi, esztétikai, és egyedi igényeket is kielégítő EcoTor ipari kaput!

Az EcoTor ipari kaput kiemelkedően kedvező ár/érték arány, tartósság, megbízhatóság, könnyű beépíthetőség és kezelhetőség, valamint magas minőség jellemzi.

Az ipari kapu jellemzően minden épület/csarnok legnagyobb nyílászárója, mégis könnyen kezelhető. A szekcionált ipari kapu nagy előnye, hogy függőlegesen mozog, így nem vesz el helyet a rendelkezésre álló térből, a kaput a belső falsíkra szereljük és a teljes nyílás szélessége és magassága kihasználható.

Kollegáink már a tervezés fázisától segítséget tudnak nyújtani a megfelelő EcoTor ipari kapu kiválasztásában.

A felhasználás ismeretében, pedig támogatást adunk annak érdekében, hogy a megfelelő hajtómű és kiegészítő berendezésekkel legyen ellátva a kapu, így megkönnyítve az Ön és kollegái későbbi munkavégzését.

Az EcoTor ipari kapu aktív és passzív védelmét többek között a fotocellás védelem, élvédelem, illetve ugrókódos távirányító biztosítja, melyek további opcionális kiegészítőkkel bővíthetőek. Az EcoTor szekcionált ipari kapu tervezésénél az esztétikus megjelenés mellett a maximális biztonság volt a legfőbb szempont.

Az ipari kapu görgőinek vasalatrendszerben történő elhelyezési módja megakadályozza, hogy a kapulap elszabaduljon a vezetősínből. A torziósrugó-technológiával gyártott ipari kapuinknál a rugótörés-biztosító és a zuhanásgátló védelemi rendszer nyújt teljes biztonságot, amelyek megakadályozzák a kapu saját súlyából fakadó lezuhanását.

Az EcoTor ipari kapu vasalatainak zárt vezetősínei megakadályozzák a kapu mozgószerkezeteinek kézzel történő véletlen érintését. Az ipari kapu bowdenjét túlméretezzük annak elszakadásának megelőzése érdekében.

Az EcoTor ipari kapuk biztonsága tovább fokozható infra érzékelő beépítésével, ez esetben a motor el sem indul, ha az infra érzékelő útjában akadály van, másrészt élvédelmi rendszerrel is.

A betörés elleni védelemről kézi mozgatású ipari kapu esetében opcionálisan rendelhető kézi zárral, míg motoros mozgatás esetén feltolás-gátlás elleni mechanikus védelemmel gondoskodunk.

Az EcoTor szekcionált ipari kapuk hőszigetelése kiváló, így alacsony hő-átbocsátási tényezővel rendelkeznek, ez az érték a panelra vetítve 0.58 W/m2K, ami a beépített kapu teljes egészére nézve nem haladja meg az 1,2 W/m2K értéket. A kiváló értékeket, a víz- és légzárást többek között a falsík mentén körbefutó gumiprofil-tömítés és a kapu alján elhelyezett kétnyelves, kamrás gumitömítés garantálja.

A kapulapok egymáshoz képest zsanérokon fordulnak el, az akadálymentes gördülést állítható robosztus kivitelű zsanérok és csapágyazott görgők biztosítják. A görgők horganyzott acélprofilokban futnak, mely vezetősínek speciális szögvas profilra előszereltek és tartalmazzák a szereléshez szükséges furatokat is.

Az EcoTor ipari kapu paneljeinek színválasztéka széles skálán mozog a klasszikus színektől a legmodernekebbig, széles körű RAL színre való festés lehetőségével.

A RAL színfestési lehetőség biztosíthatja az épületen esetlegesen már korábbról meglévő nyílászárók színével való tökéletes harmóniát.

Ipari kapu paneljeink 40mm vastagságúak, a kétrétegű horganyzott acéllemez között speciális poliuretán hab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről. Az úgynevezett szendvicspanelek a megfelelő hőszigetelés érdekében egymáshoz tökéletesen illeszkednek.

Az EcoTor ipari kapu paneljeniek hőszigetelési képessége kiváló, olyan mint egy 38 cm-es tégláé, emellett a duplafalú panelszerkezet jól hangszigetel és masszívan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek is. Az EcoTor ipari kapu panelek felülete stukkós, mintázata keskenybordás, illetve felár ellenében választható a fehér-alumínum(RAL 9006) színű, mikrobordás mintázatú, sima felületű panel is.

Az EcoTor ipari kapu lehet zárt felületű, rendelhető bevágott ablakozással, különböző panoráma szekciókkal, vagy szellőzőráccsal is.

Cégünk rendkívül széles ipari kapui vasalatrendszer választékkal rendelkezik, így elmondható, hogy legyen szó bármilyen speciális telepítési helyszínről az általunk kínált EcoTor szekcionált ipari kapu a megoldás. Az EcoTor ipari kapu vasalatrendszere a beszerezhető legvastagabb anyagvastagsággal készül, ami 2mm vastagságot jelent, így az EcoTor ipari kapuk vasalatrendszere rendkívül stabil és időtálló.

Az EcoTor ipari kapuk egyenletes és könnyű működése a kapukhoz használt torziós rugó technológiának köszönhető. A rugók számítógépes programmal, minden egyes kapuhoz egyedileg méretezettek, felületkezeltek és hosszú élettartamúak.

Az ipari kapu kézi csörlős működtetésének kényelme tovább fokozható automatizálással, ez esetben az általunk kínált kiváló minőségű és kedvező áru ipari hajtóművek közül választhat totman üzemmódú fali vezérlős nyomógombos, vagy teljesen automata hajtóművet, melynek segítségével távirányítóval is működtethető az ipari kapu.

Az EcoTor ipari kapukat rendelheti integrált személybejáró kisajtóval is, mely praktikus többek között gyakori személy átjárás esetén, és rendelhető normál és alacsony küszöbbel is.